Számlázás 2018. (szöveges e-learning)

Leckék száma: 4 db Befejezési határidő: 2018. december 31. (hétfő) 23:59
Teljes időtartam (teszttel együtt): 180 perc 40 másodperc Tananyag díja: 7500 Ft + ÁFA
könyvvizsgáló 1 kreditpont
mérlegképes könyvelő / nem számviteli témakör / vállalkozási szakterület 3 kreditpont

A számla a könyvelés egyik alapbizonylata, ezáltal az egyik legfontosabb dokumentuma. Számos jogszabály szabályozza ennek mikéntjét. A szabályos számlázás és annak módosítása sok kérdést vett fel. Ki, hogyan tehet eleget a számlázási kötelezettségének? Hogyan lehet azt a jogszabályi előírásoknak megfelelően javítani? Mely esetben beszélhetünk fiktív számláról? Milyen jogkövetkezményekkel lehet számolni a szabálytalan számlaadási kötelezettség elmulasztásakor? Ha szeretne e szerteágazó témakörben átfogó ismeretekhez jutni, egy-egy témában elmélyedni, tekintse meg összeállításunkat!

Tematika

A részek egymásra épülnek, csak sorrendben tekinthetők meg.

I. rész Számlázás 1. rész (lecke teljes időtartama: 48 perc 10 másodperc)
II. rész Számlázás 2. rész (lecke teljes időtartama: 38 perc 10 másodperc)
38:00
III. rész Számlázás 3. rész (lecke teljes időtartama: 44 perc 10 másodperc)
IV. rész Számlázás 4. rész (lecke teljes időtartama: 50 perc 10 másodperc)
Ha rendelkezik érvényes felhasználónévvel és jelszóval, jelentkezzen be!
 
Ha ezt a tananyagot szeretné megvásárolni, kattintson ide!
 
2018. december 31-ig korlátlanul hozzáférhet folyamatosan bővülő tananyagaink mindegyikéhez, mindösszesen 15 000 forint + áfa összegért.
 
Rendszerünk használatához
html5 kompatibilis böngésző amiből érdemes a legfrissebb verziót használni (még támogatott, de nem javasolt a Flash Player használata). Ilyen böngészők a Firefox, Chrome, Opera, Vivaldi, Internet Explorer, Edge stb. (a felsorolásban a névre kattintva a kiválasztott böngésző letöltőoldalára jut); Windows 7 vagy frissebb operációs rendszer; ha telepítve van a még támogatott, de nem javasolt Flash Player, annak a legfrissebb verzióját kell használni; installált és rendben működő hangkártya; csatlakoztatott hangszóró vagy fejhallgató; stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolat szükséges. A tananyag megtekintéshez használt böngészőjében kapcsolja ki a hardver gyorsítás használatának lehetőségét! A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk