Az áfatörvény legfontosabb 2013. évi szabályai

Leckék száma: 4 db Befejezési határidő: 2013. december 31. (kedd) 23:59
Teljes időtartam (teszttel együtt): 152 perc Tananyag díja: 4500 Ft + ÁFA
Tájékoztatjuk, hogy ennek a tananyagnak az elszámolhatósági ideje lejárt, ezért ezt a tananyagot már nem vásárolhatja meg.

Aktuális tananyagainkat a továbbképzések oldalon érheti el, ahol korlátlan hozzáférést vásárolhat a kotelezotovabbkepzes.hu oldal kreditpontos képzéseihez, illetve egyenként is megvásárolhatja az elérhető tananyagokat.

Az áfatörvény új előírásai szerinti első bevallás – havi bevallás esetén – 2013. február 20-án volt esedékes, ahol az érintetteknek már alkalmazniuk kellett a belföldi összesítő jelentést. Továbbképzési programunkban gyakorlati tanácsokat kap az összesítő jelentés kitöltéséhez. Megismerheti azt, hogy az áfa tekintetében választott pénzforgalmi elszámolás esetén hogyan történik a fizetendő és a levonható áfa megállapítása, és azt is, hogy milyen előírások vonatkoznak a számla kiállítására. Előadónk beszél a számlakorrekciós új szabályokról, a számlázási alapelvekről, az elektronikus számlázásról, valamint a személygépkocsi fenntartásával kapcsolatos levonási előírásokról is.

Tematika

Az egyes részek függetlenek egymástól, tetszőleges sorrendben megtekinthetők

I. rész Belföldi összesítő jelentés (lecke teljes időtartama: 61 perc)
51:00
előadó: dr. Csátaljay Zsuzsanna adószakértő

kapcsolódó írásos anyag a modul tesztjének kitöltése
II. rész Pénzforgalmi elszámolás, fordított adózás (lecke teljes időtartama: 38 perc)
28:00
III. rész Számlázás (lecke teljes időtartama: 39 perc)
29:00
előadó: dr. Csátaljay Zsuzsanna adószakértő

kapcsolódó írásos anyag a modul tesztjének kitöltése
IV. rész Adólevonások, egyéb változások (lecke teljes időtartama: 14 perc)
04:00
előadó: dr. Csátaljay Zsuzsanna - adószakértő

kapcsolódó írásos anyag a modul tesztjének kitöltése
Ha rendelkezik érvényes felhasználónévvel és jelszóval, jelentkezzen be!
 
2017. december 31-ig korlátlanul hozzáférhet folyamatosan bővülő tananyagaink mindegyikéhez, mindösszesen 15 000 forint + áfa összegért.
 
Rendszerünk használatához
html5 kompatibilis böngésző amiből érdemes a legfrissebb verziót használni (még támogatott, de nem javasolt a Flash Player használata). Ilyen böngészők a Firefox, Chrome, Opera, Vivaldi, Internet Explorer, Edge stb. (a felsorolásban a névre kattintva a kiválasztott böngésző letöltőoldalára jut); Windows 7 vagy frissebb operációs rendszer; ha telepítve van a még támogatott, de nem javasolt Flash Player, annak a legfrissebb verzióját kell használni; installált és rendben működő hangkártya; csatlakoztatott hangszóró vagy fejhallgató; stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolat szükséges. A tananyag megtekintéshez használt böngészőjében kapcsolja ki a hardver gyorsítás használatának lehetőségét! A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk